Po-Št: 8:00-17:00, Pia: 8:00-16:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 62

Po-Ne: 10:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 63

Po-Ne: 10:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 61

Po-Ne: 10:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 84

Po-Ne: 10:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 75

Po-Ne: 10:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 85

Po-Ne: 9:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02 / 20 60 00 69

Po-Ne: 9:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02 / 20 60 00 67

Po-Ne: 9:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 80

Po-Ne: 8:00-20:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 82

Po-Ne: 9:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02 / 20 60 00 74

Po-Ne: 9:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/ 20 60 00 77

Po-Ne: 9:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 81

Po-Ne: 9:00-20:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 71

Po-Ne: 9:00-20:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 70

Po-Pia: 9:00-17:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 88

Po-Ne: 9:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 66

Po-Ne: 9:00-21:00, Teraz zatvorené, Telefón: 02/20 60 00 72

Ako si vybrať najlepší antivírus na rok 2022

Ako si vybrať najlepší antivírus na rok 2022

Antivírusový program patrí stále k najspoľahlivejším spôsobom obrany proti mnohým formám kybernetických útokov na vaše dáta a hardvér. Ak je kvalitne spracovaný a drží krok s aktuálnymi hrozbami číhajúcimi na užívateľa, poradí si s malvérom, trójskymi koňmi, botnetmi, ransomvérom, DDoS, phishingom i ďalšími nepríjemnými strašiakmi kybernetického priestoru.

Základným princípom práce antivírusu zostáva i v roku 2022 takzvané reaktívne skenovanie, v ktorom antivírus pozorne prezerá každý nový program, alebo súbor ešte pred spustením, respektíve otvorením. Dodatočne môže tiež zabezpečovať i ochranu proti malvéru, zneužívajúcemu slabiny Javascriptu počas prehliadania webstránok. (Viac o základoch a detailoch fungovania antivírusov prinesieme niekedy nabudúce).

Na čo prihliadať pri výbere antivírusu?

Dobrý antivírus by mal:

  • poskytovať spoľahlivú detekciu vírusov a malvéru, ktoré sú škodlivé a eliminovať falošné alarmy (nesprávna identifikácia bezpečných súborov ako škodlivých)
  • byť cenovo prístupný a cenou zodpovedať kvalite služieb
  • ideálne zahŕňať viac licencií pre pokrytie všetkých zariadení jednotlivca alebo rodiny
  • byť ľahko ovládateľný - s počítačovou bezpečnosťou je spojená technická náročnosť a odborný žargón, no tie by nemali byť pre užívateľa prekážkou
  • pridávať rodičovskú ochranu, podporu ochrany prehliadača a webkamery i nástroje optimalizácie výkonu v základnej alebo strednej verzii (nie v tej najdrahšej prémiovej)
  • automaticky sa opierať o pravidelne (denne) aktualizovanú databázu hrozieb a identifikovať ich bezchybne, teda neblokovať nezávadné programy
  • byť schopný nájdený malvér bez problémov odstrániť, čiže zabezpečiť skartovanie súborov (prosté vymazanie nie je bezpečné)
  • poskytovať podrobné informácie o vyriešených bezpečnostných problémoch a nabádať užívateľov k podávaniu správ o bezpečnostných otázkach
  • podporovať kritické bezpečnostné záplaty pre staršie verzie svojho softvéru
  • poskytovať firewall, VPN, antispam, DNS ochranu, ako aj nástroje optimalizácie systému

A nemal by byť príliš objemný, ani spomaľovať výkon vášho počítača.

O čo sa pri výbere opierať?

Hlavné zdroje informácií máte k dispozícií tri:

  • užívateľské diskusné fóra
  • nezávislé testy antivírusov
  • recenzie odborníkov

Diskusných fór ponúka internet celý rad. Medzi tie najpopulárnejšie svetové patria Wilders Security Forums, Malwaretips, alebo fórum etických hackerov Hack Forums. Hodnotné rady nájdete aj v špecializovaných skupinách na sociálnych sieťach, prípadne aj v rámci všeobecných diskusných platforiem typu reddit.

Testy vykonávajú na túto činnosť orientované firmy, ktoré produkty aj hodnotia a pravidelne zverejňujú rebríčky antivírusov podľa kvality. Dlhodobo etablované sú Virus Bulletin, AV TestAV comparatives.

Expertné recenzie antivírusov prinášajú online magazíny, napríklad techradar, PCmag, i odborný blog Safety Detectives. Na slovenskom webe sa o novinkách dočítate na portáli živé.

Na čo prihliadajú pri testovaní a hodnotení antivírusov profesionáli? Okrem exaktných metrík zachytávajúcich úspešnosť daného produktu sú to aj faktory prispievajúce k lepšej užívateľskej skúsenosti:

  • percentuálna miera úspešnosti detekcie vírusov vyjadrujúca výkonnosť a schopnosť ochrany daného antivírusu. Za najlepšie skóre sú považované hodnoty vyššie ako 98 % pri schopnosti detekovať aj tzv. zero-day malvér (využívajúci „čerstvé“ zraniteľnosti, na ktoré výrobca atakovaného softvéru ešte nestihol zareagovať alebo o nich nevie)
  • reakcie na falošný poplach nesmú narúšať plynulosť práce. Nové typy malvéru pribúdajú každý deň a umenie tvorby kvalitného antivírusu spočíva i správnom nastavení parametrov detekcie. Príliš striktné kritériá identifikácie môžu vyústiť do nesprávného vyhodnotenia nezávadného softvéru ako bezpečnostnej hrozby (tzv. false positive)
  • funkcie naviac, ako nastavenia pre rodičovskú kontrolu, môžu byť veľmi užitočné
  • zákaznícka podpora je ďalším z kľúčovým faktorov. Pri problémoch s malvérom každý ocení rýchlu odozvu a kvalitnú odbornú pomoc
  • ochrana osobných údajov je mimoriadne dôležitá, keďže užívateľ vkladá do antivírusu nielen dôveru, ale aj množstvo citlivých informácií o svojej osobe, platobných detailoch, online správaní, nastaveniach privátnych sietí, či geografickej polohe. Antivírus musí chrániť, nie vystavovať novému riziku
  • cena antivírusového produktu by mala byť primeraná tomu, čo ponúka a odrážať vyššie spomínané funkcie. I keď u viacerých značiek je pre minimálnu ochranu možné antivírus stiahnuť zadarmo, antivírusovým online testom a rebríčkom dominujú platené verzie. Priemerná cena antivírusového programu sa pohybuje okolo 30 euro za ročnú licenciu

Najlepšie antivírusy

Platené antivírusové programy

Trh s antivírusmi je relatívne saturovaný, jednotlivé značky sú dobre známe a usadené v povedomí aj tých menej častých užívateľov. V čom sa však odlišujú a v čom sú si ich produkty podobné nemusí byť vždy úplne zrejmé.

Bitdefender

Bitdefender Antivirus Plus obstál v testoch ako presný a spoľahlivý voči všetkým druhom malvéru. Blokuje ransomvér, trójske kone, rootkity a phishing. Dopĺňajú ho funkcie zlepšujúce bezpečnosť prehliadania, vrátane zabezpečenia bankových operácií, online transakcií a manažéra hesiel, ktorý za vás dokončí vyplnenie platobných detailov vo formulároch. Bonusom je VPN služba, anonymizújuca vaše pripojenie k internetu a znemožňujúca loggovanie histórie i detailov vášho  prehliadania.

Bitdefender sa ľahko inštaluje a má intuitívne, zrozumiteľné užívateľské rozhranie. Predáva sa len pre Windows, ale ponúka upgrade na verziu Bitdefender Total Security, ktorá pokrýva aj licencie pre zariadenia macOS, iOS a Android. K tomu ešte v porovnaní so základnou verziou pribudnú nástroje rodičovskej kontroly, ochrana webkamery a obojstranný firewall. Najkomplexnejšie služby ponúka verzia Bitdefender Premium Security s neobmedzaným VPN, najúspornejšou je zasa verzia Bitdefender Family Pack zahŕňajúca licencie pre 15 zariadení.

Plusy: výnimočná ochrana a presnosť, VPN, manažér hesiel, relatívne nízka cena.

Mínusy: na starších systémoch môže byť náročnejší na zdroje.

Norton

Norton Antivirus Plus - tento vysoko kvalitný lovec malvéru patrí medzi lídrov trhu už po desaťročia. Niekoľkovrstvová ochrana vášho Windows PC pozostáva z URL blokera, ktorému ak niečo unikne, nastúpi automatický sken stiahnutého súboru. A v prípade, že nejaký malvér prekĺzne aj popod jeho prah, inteligentný monitor správania hrozbu detekuje a izoluje do karantény. Správca hesiel funguje na všetkých platformách a Norton zahŕňa neobmedzenú službu VPN, podporu ochrany osobných údajov pred zneužitím na dark-webe, rodičovskú kontrolu a až 50 GB online úložného priestoru.

Verzie Norton 360 (Premium a Platinum) sú drahšie, ale ponúkajú viac cloudového úložného priestoru pre zálohovanie a licencie pre viac (do 20) zariadení.

Norton dominuje aj v odborných testoch antivírusov pre mobily a patrí k najodporúčanejším v tejto kategórii pre rok 2022.

Plusy: blokuje aj najnovšie vírusové hrozby, nízka spotreba.

Mínusy: chýbajú služby enkrypcie a spoľahlivého odstránenia súborov, výraznejšie spomalenie systému počas skenovania.

Kaspersky

Kaspersky Anti-Virus sa sústreďuje iba na základné a najpodstatnejšie funkcie antivírusového programu – na hľadanie a efektívnu likvidáciu nebezpečného softvéru. Výkonu podriaďuje všetko a podľa hodnotení patrí medzi špičku. Bez problémov rozoznáva malvér i ransomvér a ponúka napríklad virtuálnu klávesnicu, pričom chod PC systémov zaťažuje len minimálne. Dizajn rozhrania je prehľadný a zrozumiteľný aj pre menej skúsených užívateľov. Tento produkt predstavuje ideálnu voľbu pre Windows, ak potrebujete poctivú základnú bez extra funkcií.

Za extra služby ako VPN, ochranu webkamery, manažéra hesiel alebo služby enkrypcie a rodičovskej kontroly si však treba priplatiť.

Plusy: spoľahlivosť a výkon, jednoduché ovládanie.

Mínusy: rozšírené balíky služieb Kaspersky (Internet Security a Total Security) môžu byť lepšou voľbou z pohľadu rozsahu za danú cenu.

Webroot

Webroot SecureAnywhere AntiVirus, to je predovšetkým ľahká váha dostupná pre Windows i Mac. Inštalácia trvá len pár sekúnd a programové súbory zaberajú len 2 MB (niektoré konkurenčné antivírusové programy môžu mať až do 700 MB). I napriek ľahkej váhe však Webroot nerobí kompromisy čo sa funkcionality týka. Okrem základnej ochrany v ňom nájdete monitoring správania i internetového pripojenia, firewall a anti-phishing v reálnom čase.

Firma ponúka 70-dňovú skúšobnú lehotu s garanciou 100%-nej refundácie v prípade nespokojnosti.

Plusy: pre Windows i Mac, nezaberá miesto na disku, vysoká rýchlosť, extra funkcie.

Mínusy: SecureAnywhere AntiVirus nebýva často testovaný poprednými testovacími laboratóriami a chýbajú dáta na porovnanie s konkurenciou.

Eset

Eset NOD32 Antivirus – slovenská legenda, ktorej prvá verzia uzrela svetlo sveta už v roku 1987. Vo svojej súčasnej podobe sa sústreďuje najmä na fundamentálne funkcie, akými sú filtrovanie podozrivých webstránok, prevencia útokov scriptami a ransomvéru. Špecialitou je modul kontroly externých zariadení, USB kľúčov, externých pamäťových diskov, zariadení pripojených cez Bluetooth, FireWire a podobne. UEFI skener chráni váš počítač ešte predtým, ako sa naštartuje operačný systém Windows. Potešia tiež funkcie rodičovskej kontroly, posilnenia prehliadača, ochrana webkamery a licencie pre Linux, Android a Mac.

Prémiová verzia pridáva enkrypciu a manažéra hesiel.

Typickou pre NOD32 je vysoká konfigurovateľnosť, z čoho vyplýva i komplexnejšie UI, ktoré môže viac vyhovovať pokročilejším užívateľom.

Plusy: rýchlosť, vysoká konfigurovateľnosť, kontrola externých zariadení.

Mínusy: relatívne vyššia cena, nie pre začiatočníkov, chýba VPN klient, zálohovanie a skartovanie súborov.

McAfee

McAfee AntiVirus

Detekcia malvéru od McAfee nepatrí k absolútnej špičke, no i napriek tomu ponúka obsiahlu ochranu pred viacerými formami ohrozenia. Základná úroveň McAfee AntiVirus Plus pokrýva 10 zariadení používajúce štandardné operačné systémy. Balík zahŕňa vítané bonusy - skartovač súborov i obojsmerný firewall. Rodičovská kontrola a správa hesiel sú už však dostupné až pri upgrade na McAfee Total Protection alebo McAfee LiveSafe. Budete sa ale musieť zaobísť bez dodatočnej ochrany prehliadača a webovej kamery, ktorú konkurencia často ponúka už v základných verziách.

McAfee Total Protection Ultimate pridáva ešte neobmedzenú službu VPN bez viazanosti. Vášniví hráči PC hier môžu ešte zvážiť McAfee Gamer Security, ktorá je špecializovaná na toto prostredie.

Plusy: výborný pomer ceny a počtu licencií pre viaceré zariadenia, manažér hesiel, zlepšenie v detekcii malvéru v porovnaní s minulosťou.

Mínusy: náročnosť na výkon, niektoré funkcie chýbajú v základnom balíku alebo úplne.

Trend Micro

Trend Micro Antivirus+ Security

Základný produkt Trend Micro Antivirus+ Security prináša elementárne zabezpečenie a k nemu posilnenie ochrany webového prehliadača. Rodičovská kontrola a skartovač súborov sú súčasťou produktu Trend Micro Internet Security strednej triedy. Prémiové verzie pridávajú správcu hesiel a šifrovanie súborov (Maximum Security), prípadne aj VPN a skenovanie dark-webu (Premium Security).

Azda najväčším nedostatkom produktov značky Trend Micro je relatívne častejší falošný poplach (false positives).

Plusy: dobrá ochrana, skenovanie dark-webu, manažér hesiel, zabezpečenie prehliadača.

Mínusy: náročnosť na výkon, častejšie false positives, úplne chýbajú obojsmerný firewall, ochrana webkamery i možnosť zálohovania v cloude.

Antivírusové programy zadarmo

Vo svojom jadre sú bezplatné antivírusy rovnako silné ako ich spoplatnené alternatívy. Pointou ich existencie, z pohľadu výrobcov, je širšie pokrytie užívateľskej bázy, s cieľom zbierania väčšieho objemu vstupných dát a rýchlejšej identifikácie nových hrozieb. Bezplatné verzie sú spravidla chudobnejšie o funkcie ako firewall, filtre spamu a nástroje rodičovskej kontroly, a môžu obsahovať reklamy, či platené sekcie.

Bitdefender

Bitdefender Antivirus Free Edition obsahuje antivírusový program identický s tým, ktorý firma ponúka v platenom balíku. Čistý a ľahký produkt skenuje rovnako rýchlo a efektívne, a podáva stále nadpriemerný výkon v porovnaní s konkurenciou. Režim skenovania je automatický, užívateľ ho nemôže načasovať, a to môže byť za istých okolností nevýhodou. Testovanie tiež zaznamenalo chyby pri spracovávaní takzvaných „0 day threats“.

Plusy: pre Windows, Mac a Android, minimalistický dizajn, drag & drop ovládanie.

Mínusy: bez možnosti úprav podľa potrieb, dlhší čas inicializácie.

Avira

Avira Free Antivirus – výnimočným prvkom tohto softvéru je cloudová detekcia malvéru systémom Protection Cloud. Funguje tak, že akonáhle ktorýkoľvek z počítačov s bežiacou Avirou nájde nový podozrivý súbor, pošle jeho kópiu anonymne expertom firmy. Tí ho zoskenujú, vyhodnotia a aktualizujú o ňom informácie pre všetkých užívateľov.

Selekcia funkcií antivírusu Avira je pomerne široká, od plánovania a rôznych nastavení rozsahu a detailnosti skenov, cez možnosť blokovania automatického spustenia externých zariadení, až po manažment hesiel, VPN (do 500 MB mesačne) a funkcie, presahujúce doménu bezpečnosti (optimalizácia času bootovania).

Plusy: vysoká presnosť detekcie malvéru, optimálny výkon nezaťažujúci hardvér, unikátna cloudová ochrana, veľa funkcií, dostupnosť pre všetky operačné systémy.

Mínusy: pop-up okná sa objavujú častejšie ako je nutné.

Avast

Avast Free Antivirus, producent tohto antivírusu vlastní aj firmu AVG, čo mu umožňuje získavať dáta od stoviek miliónov užívateľov. V praxi to úspešne pretavuje to skvelého produktu, pravidelne sa umiestňujúceho na popredných priečkach hodnotení antivírusových testov. 

Avast ponúka solídnu ochranu, viacero modulov navyše a dostatočnú kontrolu nastavení. „Do not disturb“ režim osloví hernú komunitu, lebo redukuje množstvo pop-up notifikácií aj záťaž procesora. Príjemnými bonusmi sú WiFi Inspector, skenujúci aktivitu zariadení pripojených k tej istej sieti, rôzne rozšírenia prehliadačov a nástroje čistenia disku.

Plusy: posilnenie ochrany prehliadača, limitované VPN, pre Windows, Mac a Android, rýchlosť, dobrá prispôsobivosť.

Mínusy: náročný na výkon, niektoré ďalšie funkcie vyžadujú platbu, zavádzajúca reklama nabádajúca na využitie platených funkcií bez jasnej informácie o spoplatnení.

AVG

AVG AntiVirus Free

K prednostiam bezplatnej verzie AVG patria ľahká ovládateľnosť a zopár funkcií naviac. Celkovo však tento produkt ničím nevyčnieva z priemeru, ani nie je úplne jasné prečo mu dať prednosť napríklad pred sesterským antivírusom zadarmo Avast Free AntiVirus.

Plusy: skenovanie emailov, herný režim, skartovač súborov.

Mínusy: pomalé skenovanie, minimum extra funkcií, časté výzvy k upgradom.

Kaspersky

Kaspersky Security Cloud Free je jednoduchý, ľahko ovládateľný program s dostatkom funkcií pre viac ako základnú ochranu. Vďaka flexibilite ohľadom načasovania skenov a sprievodných animácií nenáročných pre CPU ho zvládnu aj staršie systémy a menej výkonné počítače. Unikátna sofistikovaná sebaobranná funkcia zabezpečuje ochranu vlastných súborov a registrov tohto antivírusu pred prípadnými atakmi. Kaspersky Security Cloud Free tiež zahŕňa možnosť definovať pauzu skenu, napríklad keď sa spúšťa vybraná aplikácia, ďalej automatický sken externých diskov a herný operačný režim.

Plusy: prehľadné užívateľské rozhranie, unikátne funkcie, minimálny dopad na výkon zariadenia, ochrana e-mailu, nastaviteľnosť.

Mínusy: nutnosť vytvorenia užívateľského účtu a každoročného obnovenia licencie, i keď je zadarmo, obsahuje funkcie, ktoré nie sú zadarmo (VPN, manažér hesiel), sken ignoruje niektoré súborové prípony.

Potrebujete antivírus pre Windows 11?

Pri všetkých hrozbách, ktoré na užívateľov číhajú by lepšie položenou otázkou bolo: Existuje dôvod, prečo antivírus nepoužívať? S najväčšou pravdepodobnosťou nie.

Aj ak práve nemáte tendenciu navštevovať nebezpečné webstránky, otvárať pochybné emaily a prílohy, klikať na linky, ktoré si vopred nepreveríte, stále sa zrejme nebudete špeciálne zameriavať na blokovanie reklám, rodičovskú kontrolu, šifrovanie správ, alebo dokonalú skartáciu súborov. Tieto a mnohé ďalšie činnosti vyžadujú technickú expertízu a veľa času. Fungujúci antivírus je preto najefektívnejším riešením.

Ak sa neviete rozhodnúť, ktorý z uvedených antivírusových programov použiť, môžete vyskúšať plnú verziu antivírusu zadarmo v skúšobnej lehote (obyčajne 30 dní). Všetky z vyššie porovnaných antivírusov sú dostupné aj pre Windows 11. Ako užívatelia tohto operačného systém však máte k dispozícii ešte jednu možnosť:

Windows defender 

Microsoft Defender

Antivírusový softvér spoločnosti Microsoft, ktorý je priamou súčasťou operačného systému Windows aj v roku 2022, vzbudil v ostatných mesiacoch záujem svojou kvalitou. Microsoft Defender Antivirus síce v laboratórnych testoch neprekonal Norton alebo Kaspersky, predbehol však mnohé z bezplatných antivírusov, pričom funguje takmer úplne nepozorovane v zákulisí operačného systému.

I keď Defender Antivirus neponúka veľa extra funkcií, mnohé sú natívnou súčasťou Windows 10 i Windows 11 - rodičovská kontrola, herný režim, správca hesiel alebo posilnenie ochrany pre vlastné prehliadače Edge a Internet Explorer.

Plusy: skvelá ochrana, v podstate „neviditeľné“ fungovanie bez reklám ponúkajúcich upgrade.

Mínusy: chýba vstavané VPN, niektoré funkcie sú optimalizované len pre produkty Microsoft.

Je potrebný antivírus pre Mac a iOS?

Krátka odpoveď: áno!

Detailnejšie, neexistujú žiadne technické predpoklady, alebo charakteristiky, špecifické pre produkty Apple, ktoré by ich robili nezraniteľnými. Občas sa môžete stretnúť s mylnými tvrdeniami, že zabezpečenie zariadení tejto značky je neprelomiteľné, no tie sa nezakladajú na pravde. Skôr ako z faktov vychádzajú z anekdot o tom, ako sa dlhoroční užívatelia nikdy nestretli s vírusovou hrozbou, alebo o tom, ako sa útočníkom neoplatí útočiť na mac a iOS.

V minulosti sa napríklad objavila zraniteľnosť nazvaná checkm8, ktorá sa týkala miliónov zariadení a nebolo možné ju „zaplátať“ updatom softvéru.

Bitdefender, Kaspersky, Norton, Avast, AVG, Avira i mnohí iní ponúkajú rozšírenia svojich antivírusov aj pre operačné systémy Mac a iOS.

Trend Micro

Trend Micro Antivirus One for Mac

Antivirus One ponúka kompletnú ochranu zariadení Apple proti vírusom a všetkým ostatným formám malvéru. Aplikácia automaticky blokuje aj webové hrozby ako sú nežiaduce kontextové okná, či agresívne reklamy. Produkt značky Trend Micro je rýchly, výpočtovú kapacitu zariadenia využíva efektívne a vôbec ho nespomaľuje.

Ďalšou charakteristikou tohto antivírusu je, že licencia sa viaže na Apple ID užívateľa a antivírus možno teda použiť na všetky zariadenia spojené s účtom.

Plusy: licencia pre Apple ID (nie počet zariadení), výkon, presnosť.

Mínusy: licencia nevhodná pre domácnosti s viacerými Mac užívateľmi, minimálna rodičovská kontrola.

Vyberte pobočku pre servis:

  • 1/6

    Bratislava - Servisná centrála Osadná

    Opravy aj na počkanie, servis pc, notebook, iPhone, iPad, Samsung TAB, fotoaparát... Možnosť platby v hotovosti, aj platobnou kartou.

    Adresa:
    PCexpres, s.r.o.
    Osadná 11
    831 03 Bratislava
    Otváracie hodiny:

    Po-Št: 8:00-17:00
    Pia: 8:00-16:00
    So-Ne: Zatvorené

  • 1/6

    Bratislava - Aupark Shopping Center

    aupark logo

    Moderná pobočka, skvelí technici opravia vašich elektronických miláčikov na počkanie. Na pobočke máte tiež bohatý výber príslušenstva.

    Adresa:
    Aupark
    Einsteinova 18
    851 01 Bratislava
    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 10:00-21:00

  • 1/6

    Bratislava - Avion Shopping Park

    avion

    Opravy na počkanie, veľký výber príslušenstva, najväčšie obchodné centrum na Slovensku.

    Adresa:
    Avion Shopping Park
    Ivanská cesta 16
    821 04 Bratislava
    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 10:00-21:00

  • 1/6

    Bratislava - Central

    bratislava central logo

    Moderná pobočka, skvelí technici opravia vašich elektronických miláčikov na počkanie. Na pobočke máte tiež bohatý výber príslušenstva.

    Adresa:
    CENTRAL
    Metodova 6
    821 08 Bratislava
    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 10:00-21:00

  • 1/6

    Bratislava - Eurovea

    logo eurovea

    Adresa:

    Eurovea
    Pribinova 8
    811 09 Bratislava

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 10:00-21:00

  • 1/6

    Bratislava - VIVO!

    BA vivo logo

    Moderná pobočka, kde Vám skvelí technici opravia vašich elektronických miláčikov na počkanie. Na pobočke máte k dispozícii bohatý výber príslušenstva pre mobilné telefóny.

    Adresa:

    VIVO!
    Vajnorská 100
    831 04 Bratislava

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 10:00-21:00

  • 1/1

    Trnava - City Arena

    logo nakupne centrum big

    Opravy na počkanie, veľký výber príslušenstva pre mobilné telefóny.

    Adresa:

    City Arena
    Kollárova 20
    917 01 Trnava

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 9:00-21:00

  • 1/1

    Trenčín - OC Laugaricio

    Laugaricio

    Opravy na počkanie, veľký výber príslušenstva pre mobilné telefóny.

    Adresa:

    OC Laugaricio
    7271 Belá
    911 01 Trenčín

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 9:00-21:00

  • 1/1

    Žilina - Aupark Shopping Center

    aupark jpg2

    Opravy na počkanie, veľký výber príslušenstva pre mobilné telefóny.

    Adresa:

    Aupark Shopping Center
    Veľká okružná 59A
    010 01 Žilina

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 9:00-21:00

  • 1/1

    Nitra - Galéria MLYNY

    nitra mlyny

    Opravy na počkanie, veľký výber príslušenstva pre mobilné telefóny.

    Adresa:

    Galéria MLYNY
    Štefánikova trieda 61
    949 01 Nitra

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 9:00-21:00

  • 1/1

    Prievidza - OC Korzo

    oc korzo logo

    Opravy na počkanie, veľký výber príslušenstva pre mobilné telefóny.

    Adresa:

    OC Korzo
    Nábrežná 1913/5A
    971 01 Prievidza

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 8:00-20:00

  • 1/1

    Martin - TULIP Center

    mt tulip

    Opravy na počkanie, veľký výber príslušenstva pre mobilné telefóny.

    Adresa:

    OC Tulip
    Pltníky 2
    036 01 Martin

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 9:00-21:00

  • 1/1

    Banská Bystrica - Europa Shopping Center

    banska bystrica europa logo

    Opravy na počkanie, veľký výber príslušenstva pre mobilné telefóny.

    Adresa:

    Europa Shopping Center
    Na Troskách 25
    974 01 Banská Bystrica

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 9:00-21:00

  • 1/1

    Poprad - OC Forum

    Forum logo

    Opravy na počkanie, veľký výber príslušenstva pre mobilné telefóny.

    Adresa:

    OC FORUM
    Námestie Sv. Egídia 3290/124
    058 01 Poprad

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 9:00-20:00

  • 1/3

    Košice - Servisná centrála Tomášikova

    Opravy aj na počkanie, servis pc, notebook, iPhone, iPad, Samsung TAB, TV. Možnosť platby v hotovosti.

    Adresa:
    PCexpres, s.r.o.
    Tomášikova 16
    040 01 Košice
    Otváracie hodiny:

    Po-Pia: 9:00-17:00
    So-Ne: Zatvorené

  • 1/3

    Košice - Aupark Shopping Center

    logo aupark

    Náš najmodernejší kiosk so skvelými technikmi, ktorí vašich elektronických miláčikov znova postavia na nohy. Bohatý výber príslušenstva a príjemné prostredie je opäť samozrejmosťou.

    Adresa:

    Aupark Košice
    Námestie osloboditeľov 1
    040 01 Košice

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 9:00-21:00

  • 1/3

    Košice - Atrium Optima

    pobocka optima

    Opravy na počkanie, veľký výber príslušenstva pre mobilné telefóny.

    Adresa:

    Atrium OPTIMA
    Moldavská cesta 32
    040 11 Košice

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 9:00-21:00

  • 1/1

    Prešov - Eperia - Shopping mall

    eperia logo

    Opravy smartfónov na počkanie, veľký výber príslušenstva pre mobilné telefóny.

    Adresa:

    Eperia - Shopping mall
    Arm. Generála L. Svobodu 25
    080 01 Prešov

    Otváracie hodiny:

    Po-Ne: 9:00-20:00

Nevyhovuje vám zvolená predajňa?
Nájdite svoju najbližšiu pobočku: